"> ');

Coaching, Masterclasses en Gastlessen

PrinsesHeerlijk Springrolls

Privé coaching 1 op 1 

 

Kan je al fotograferen, maar vind je het nog erg lastig om een mooie compositie op je bord te maken of het gerecht zo te maken dat het goed blijft staan en dan ook nog eens mooie sfeersetting?
We gaan aan de slag met foodstylingtips en tricks en aantrekkelijke propstyling van de juiste serviezen, verhoudingen en sfeersettings zodat je het perfecte plaatje krijgt voor je klant? Of loop jezelf ergens tegenaan?

Boek dan een 1-op-1 coaching waarin ik wegwijs maak in de food en propstyling en ga je naar huis met een paar prachtige foto's van je werk. 

Locatie: Amersfoort of bij jou thuis (bijkomende kosten-€55,00)
Prijs : € 350,00 excl. BTW
Tijd: 4 uur

 

Groepsverband of te boeken als gastdocent MBO/HBO

 

Wil je graag in groepsverband (maximaal 4) of wil je dat ik een masterclass Foodstyling en Fotografie met je smartphone kom geven voor studenten (max. 20 studenten), neem dan even contact op via info@prinsesheerlijk.nl.
 

Voor studenten heb ik een masterclass van 4 uur ontwikkeld waarin zowel theorie als praktijk aan bod komen. Deze masterclass kan worden gegeven op MBO scholen en HBO scholen. Deze masterclass kan ook als hele lesdag worden gegeven. Ook kan dit in samenwerking met een professionele foodfotograaf die de kneepjes van foodfotografie kan toelichten. Ik ben in het bezit van een lesbevoegdheid. 

 

Bel of mail me voor meer informatie, samenwerking, kennis te maken of om eens van gedachten te wisselen over culinaire projecten.

 

Coaching en
masterclasses

Receptontwikkeling en culinaire projectcoordinatie