"> ');

 receptontwikkeling & culinaire projectcoördinatie

Receptontwikkeling: PrinsesHeerlijk Springrolls

receptontwikkeling en A-Z culinaire producties

 

Met veel plezier ontwikkel en schrijf ik in opdracht smaakmakende, verfrissende en vernieuwende recepten voor verschillende doeleinden. Verrassende recepturen, met als specialisatie de Midden Oosterse keuken én de Italiaanse keuken. Een recept moet uiteraard altijd kloppen, maar ook de gebruikersvriendelijkheid moet uitstekend zijn en leesbaar zijn. 
Natuurlijk is niet elke recept even makkelijk, maar in principe kan iedereen ze maken. Van biologisch, vegetarisch, vegan of juist lekker met vlees tot snacks en lekkere drankjes. Voor elk wat wils. 
 

Bedrijfskookboek


Voor bedrijven verzorg ik ook gehele A tot Z culinaire producties, dus van idee tot concreet kookboek helemaal in stijl van het bedrijf. Ideaal om als relatiegeschenk of kerstcadeau weg te geven. Ik ontzorg jullie hierin door de gehele projectcoordinatie op me te nemen. Met een netwerk aan fotografen, grafisch vormgevers, keramisten en drukkers kan ik specifiek maatwerk leveren zodat we schitterend eindresultaat binnen elk budget kunnen leveren.

 

Wil je een afspraak of heb je vragen? Je kan me mailen, bellen of whatsappen of vul vrijblijvend het contactformulier in.