Van droom naar werkelijkheid!

We hebben allemaal wel eens dromen, over mooie huizen, over inspirerende wereldreizen, over liefde, of noem maar op! Wegkruipen in een mijmerwereld en dagdromen. We doen het allemaal wel eens. Vragen als ‘Hoe zou het zijn?’ gonzen door je hoofd. Maar ook daadwerkelijk iets vervullen wat je heel graag zou willen, is een droom. En het verwezenlijken is meer dan een droom. En wel mijn droom. En ik ga het doen!

Shop till you drop in het Lokaal; de nieuwste aanwinst van Amersfoort

Zo he he, het is de hoogste tijd dat er weer eens wat op papier komt staan, want het bloggen is behoorlijk versloft en verstoft zeg maar. Alle regels van succesvol bloggen die ik van Onno Kleijn heb geleerd, waren even in de la gekropen, maar daar zijn ze weer. Ik ga mijn leven beteren! Maar heb ook zoveel te vertellen dat ik het in eerste instantie niet weet waar ik moet beginnen. Maar ga het gewoon weer proberen je up to date te houden van het wel en wee van het leven van een bevlogen foodie en dit keer gaat het over het Lokaal, in Amersfoort.

Interview AD- Amersfoortse Courant "Eten is voor mij een vorm van Kunst"

Hoe komt een foodexpositie tot stand?

Summer has started! Hozen, hozen en nog meer regen… Met bakken komt het uit de hemel vandaag! Maar ach het doet er niet toe, ik ben een blij ei, want we zijn bezig met de voorbereidingen van onze eigen expositie!

Nieuwste telg van Tjendrawasih; Het Gua Bao broodje maakt kennis met het grote publiek van Proef Amersfoort

Al twintig jaar viert Amersfoort tijdens Hemelvaart feest met ‘Proef Amersfoort’, een culinair festival. Vijf dagen lang bivakkeren meer dan twintig horecaondernemers in tenten op het plein ‘De Hof’ en werken keihard om alle 20.000 bezoekers te kunnen verwennen met heerlijks. En wat is dat een feest!
Een groot weerzien van allemaal horecacollega’s, vrienden, netwerken en ondertussen genieten van heerlijk eten en een goed glas wijn. Een Proef met een gouden randje. En zo ook voor de Gua Bao, de jongste telg van de Tjendrawasih familie.