FOODSTYLING            PROPSTYLING            RECEPTONTWIKKELING


Ik werk als freelance foodstylist aan diverse soorten stylingopdrachten. Van het creëren van recepten, moodboards voor styling tot het uiteindelijke gerecht voor fotografie. Door alle ervaring ligt mijn expertise bij het bedenken en schrijven van verrassende receptuur en de bijbehorende foodstyling voor culinaire producties. Niet alleen foodstyling maar ook de propstyling neem ik graag voor mijn rekening om zo tot het perfecte plaatje te komen. Ik ben zeer gedreven en heb een berg aan ervaring in commerciele shoots, redactionele shoots, receptvideo's, packaging en stopmotion filmpjes en stylen van kookboeken. Mijn visie op foodstyling is dat een foto dát ene gevoel moet oproepen zodat het water je letterlijk in de mond loopt en je je tanden in de foto wil zetten!

Door mijn ervaring als cateringchef (PrinsesHeerlijk is begonnen in 2008 als cateringbedrijf) weet ik precies welke ingrediënten en samenstellingen goed bijelkaar passen. Een samenspel van de juiste ingrediënten, kleuren en presentatietechniek. De juiste materialen, licht en setting bepalen de sfeer die je zoekt.

Alles in huis voor volledige culinaire producties.
Geheel in overleg schrijf ik de lekkerste recepten, van basic tot haute cuisine. Het is maar net wat je zoekt.
Zo kan ik een gehele culinaire productie voor je maken, van foodconcept, moodboard, receptuur, foodstyling en de propstyling. De ondergronden maak ik zelf en kunnen in elke kleur gemaakt worden. Een productie op maat! Ook voor fotografie kan je bij me terecht, want ik werk samen met tal van zeer getalenteerde freelance foodfotografen in Nederland als in Belgie. Met mij samenwerken? Ik leg graag uit wat ik kan en welke mogelijkheden er zijn. Voor contact: info@prinsesheerlijk.nl

Met een enorme voorraad aan props en een hoofd vol inspiratie is alles mogelijk!
Meer vrij werk vind je ook op mijn andere website liefdevoorkoken.com