Nieuw logo en nieuwe site voor PrinsesHeerlijk
Sinds 26 maart heeft PrinsesHeerlijk een heerlijk fris nieuw logo ontworpen door Linda van Drie Design. Ben er erg blij met dit strakke logo wat erg goed past bij de vernieuwde website.

Pannenkoekdag! Heerlijk boek voor eens een andere pannenkoek!

Vorige week verscheen het boek Pannenkoekdag vol heerlijke recepten, (die van kastanjemeel is niet te versmaden) en weetjes over meelsoorten. Samen met fotografe Jose van Riele hebben we schitterende foto's weten te maken. Ook weer trots op dit boek waar ik de styling heb mogen doen. Pannenkoekdag is verkrijgbaar bij bol.com

Easy Vegan, zaterdag 23 september Boeklancering, Yeaah, een feestje!
Met heel veel plezier heb ik samen met een geweldig team onder leiding van Sanne van Rooij van Living the Green Life, haar boek Easy Vegan mogen stylen. Een heerlijk en toegankelijk boek vol heerlijke plantaardige recepten. Het zijn schitterende foto's geworden en ben zelf ook heel benieuwd naar het eindresultaat. Vanaf 23 september kan je het kopen bij bol.com voor slechts 20 euro.

Kookboek/fotoshootreis naar het Midden Oosten voor mijn eigen kookboek

Afgelopen november stond geheel in het teken van fotoshoot op locatie voor mijn kookboek. Bijzondere plekken bezocht, bijzondere mensen ontmoet en bijzondere verhalen gehoord en zeer bijzonder gegeten. Ester Overmars heeft alles schitterend vastgelegd. Smaken en verhalen zitten in mijn hoofd en gaan nu op papier. Het belooft een bijzonder en zeer smakelijk boek te worden! Aangezien ik het in eigen beheer uitgeef, ben ik druk bezig met het hele proces, van redactie, ontwerpen, fotografie en alles wat er bij komt kijken en dat is veel, maar heeeel leuk!!

Waanzinnige aanwinst voor Amersfoort, Wijnbar Zuster Margaux in de Marienhof
Sinds begin juni is Amersfoort een bijzondere horecagelegenheid rijker en wel in het historische oude klooster de Marienhof.
Met prachtig terras waan je je alsof je op vakantie bent gewoon in de Mediterranée met al die zoete rozen, geurende lavendel, warme zon in je gezicht, en dan kan je ook nog wijn drinken onder de kersenboom. Hoe geweldig is dat! Voor mij is dit een speciale locatie want ik heb de eer om hun eerste Zusterliefde te zijn. Ik heb de Wijnbar voorzien van een aantal schitterende gedichten over de locatie en een aantal wijnen zoals de schitterende Amastuola, de sprankelende cuvée Luc van Domaine La Marotte en de plezierige Crazy Rosé.
Als zusterliefde mag je een wijn kiezen die de gehele maand wordt geserveerd en mijn keuze is gevallen op een bijzondere witte wijn. Ook hierbij heb ik een gedicht geschreven. Check de site van Zuster Margaux voor mijn keuze, het filmpje en het gedicht wat ik hierbij heb geschreven.

Derde expositie FoodArt en Foodpoezie van start in Grand Café Halewijn, Amersfoort

Onze expositie FoodArt en Foodpoezie is een groot succes en inmiddels verhuisd naar Grand Café Halewijn op de hof in Amersfoort. De expositie is dagelijks vrij te bezichtigen tot en met 11 mei te bezichtigen en geniet onder het genot van een heerlijke kop koffie met taart of een glas wijn van ons werk.

Expositie FoodArt en Foodpoezie in De Marienhof
Onze expositie FoodArt en Foodpoezie is een groot succes en inmiddels verhuisd naar de bijzondere prachtige locatie van het voormalig klooster De Marienhof in Amersfoort. De expositie is dagelijks vrij te bezichtigen en in het weekend kan via het naastgelegen cafe De Buuf, de kloostergangen in om ons werk te bekijken. De expositie is nog tot en met 16 maart daar te bezichtigen. Daarnaast hebben we de eer om ons werk te mogen exposeren in Grand Café Halewijn te zien vanaf 11 april.

Interview Algemeen dagblad over FoodArt expositie Ook de krant was geinteresseerd in onze expositie en belde mij voor een interview in de column Even Vragen Aan: Lees hier het hier.


Eigen expositie Foodstyling en Foodfotografie in Het Gasthuys te Amersfoort is een feit!

Een spannend moment want op zondag 19 september gingen de deuren open voor het publiek tijdens de Kunstkijkroute. Een prachtige dag, de zon scheen en de expo is goed bezocht! wat een feest. Prachtige lovende kritieken! daar houden we van! we zijn trots!s
Op zondag 18 oktober en op 15 november gooien we de deuren nog een keer open!

Een vreugdedansje, want onze eerste expositie komt er aan!
Onze eerste eigen expositie is een feit! In september mag ik als foodstyliste samen met fotografe Ester Overmars exposeren in het Gasthuys te Amersfoort. Een mix van waanzinnige foodfotografie, kunst, smaak en authenticiteit. Vanaf 20 september zijn wij daar te bewonderen. Expo 'De kunst van het verleiden' is te bewonderen tot eind december! Niet alleen kan je komen kijken bijvoorbeeld tijdens de kunstkijkroute of andere open dagen, maar ook op twee avonden proeven! Het is een unieke beleving die je niet mag missen. Hoe alles tot stand komt, lees je op mijn blog! Meer informatie over de expo en de twee dineravonden' Kunst, wijn en spijs' volgt zsm!

Gastblogger op Verse Oogst Het is groen(te) en dat lust ik niet!
Onlangs werd ik gevraagd om een gastblog te schrijven voor Verse Oogst. Dit is een site waar je alles kunt vinden over groente en fruit van de telers, leuke blogs, recepten en nog veel meer informatie! Ik schreef een blog over hoe je kinderen nu toch aan de groente krijgt! Lees hier mijn verhaal en de tips! www.verseoogst.nl

Foodstyling-fotografie project op Proef Amersfoort
In samenwerking met getalenteerd fotografe Ester Overmars heb ik een waanzinnig smaakmakend project mogen doen. Wij hebben prachtige foto's gemaakt op bijzondere wijze van de ingrediënten van de gerechten die te proeven zijn bij restaurant De Mandemaaker De 11 foto's zijn te bewonderen tijdens Proef Amersfoort. Komt allen en bewonder ons nieuwste werk!  
Gua Bao, de nieuwe culinaire hit sensatie nu als primeur op Proef Amersfoort
Op de VIP avond van Proef Amersfoort heb ik de eer, om in samenwerking met het Smulwebkookcollege, het Gua Bao broodje te introduceren. Naast het feit dat ik een heerlijke klus heb waarbij ik recepten voor dit nieuwe broodje ontwikkel inclusief de bijbehorende foto's, zal het smakelijk geïntroduceerd met een niet te versmaden overheerlijk gerechtje. Het wordt een smaakmakend feest! Lees hier mijn blog over GUA op Proef Amersfoort.
Yes! Diploma Academie Culinair en wijnschrijven
Met heel wat uren zwoegen, ploeteren, schrappen en herschrijven heb ik in november 2014 met succes de Academie voor Culinair en wijnschrijven afgerond. Mijn leraar was niemand minder dan Onno Kleyn, culinair journalist bij o.a. de Volkskrant. Ik heb nog nooit zoveel plezier beleefd aan het schrijven van culinaire teksten en daarom volgt er binnenkort een eigen blog op Liefdevoorkoken.com. Hier zal ik artikelen plaatsen over (inter)nationale foodmarkets, smaakmakende reisverhalen en pittige columns over al wat er op mijn snijplank en of bordje komt!
PrinsesHeerlijk in Tafelmagazine
In het onlangs verschenen glossy digitale magazine van Chefs and Pages staat een leuk artikel over mijn kinderkookworkshops en twee kookgedichten.
Veel leesplezier!klik hier
Wijnproeverij
Na het behalen van het wijnbrevet van de Wijnacademie, zijn we verder gegaan met een proefgroep van enthousiaste wijnliefhebbers en vinologen. Eens per maand komen we samen om bijzondere wijnen te proeven. Nu was het mijn beurt om de wijnproeverij te verzorgen met bijpassende mondvermaakjes. Marja van Beek, vinoloog en magister vini i.o schreef een verslag op haar blog Smaak van Wijn.comLees hier het verslag van een betoverende wijnproeverij "De onbereikbaarheid van de wijn".