Foodstyling Nieuws!


Schitterende culinaire producties in Noorderland, Het lifestyle-magazine van Noord-Nederland.

Smullen maar! De nieuwe Noorderland ligt in de winkels en ik ben trots. Ik maak samen met fotografe Jose Van Riele schitterende culianire producties met verschillende thema's. Heerlijke recepten en uiteraardprachtige beelden 8 pagina's boordevol recepten van pizza met braam tot een heerlijke likeur. Ben je in het Noorden, hol dan naar de winkel en koop een exemplaar! klik hier voor mijn recepten in Noorderland


Nieuwe expositie FoodArt en Sababa, de magie van het Midden Oosten

Vanaf 21 september hangt ons werk in de gehele huisartsenpraktijk De Ronde Tafel in Hoevelaken. Tot eind april mogen kunnen alle bezoekers en patienten genieten van onze schitterende collectie FoodArt. In Cafe het Nonnetje aan de Groenmarkt, hangt momenteel een serie foto's uit het kookboek Sababa, welke ik in het voorjaar hoop uit te geven. Deze expo is nog te bezichtigen tot half februari 2019.

Nieuwe boeken in de maak!
Vanaf 2 oktober liggen er weer 2 schitterende boeken in de boekwinkel waar ik de Foodstyling en de culinaire productie van heb mogen doen; Easy Vegan 52- het makkelijke vegan kookboek zonder veel gedoe, maar boordevol wereldse inspiratie. Het andere boek waar ik ook super trots op ben, is Hormonen in Balans van Vivian Reijs. Een schitterend boek boordevol tips en informatie over wat goed is voor je hormonen. Beide van Kosmos Uitgeverij

  1. Nieuw logo en nieuwe site voor PrinsesHeerlijk

Sinds 26 maart heeft PrinsesHeerlijk een heerlijk fris nieuw logo ontworpen door Linda van Drie Design. Ben er erg blij met dit strakke logo wat erg goed past bij de vernieuwde website.


Expositie FoodArt en Foodpoezie in De Marienhof
Onze expositie FoodArt en Foodpoezie is een groot succes en inmiddels verhuisd naar de bijzondere prachtige locatie van het voormalig klooster De Marienhof in Amersfoort. De expositie is dagelijks vrij te bezichtigen en in het weekend kan via het naastgelegen cafe De Buuf, de kloostergangen in om ons werk te bekijken. De expositie is nog tot en met 16 maart daar te bezichtigen. Daarnaast hebben we de eer om ons werk te mogen exposeren in Grand Café Halewijn te zien vanaf 11 april.