Things I love!

Dingen doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Magie! 
Naast de zon, fijne koffie, kunst, heerlijke muziek, kriebeltenen in het gras en de geur van lentebloesem, hou ik van koken in alle facetten.
Stylen, koken, ingredienten, schrijven, proeven en genieten! 

Op zeer jonge leeftijd kookte ik al de sterren van de hemel en werd het talent me letterlijk met de paplepel in gegoten door een pake (=Fries voor opa) als banketbakker en een moeder als kooklerares. In de loop der jaren heb ik mijn kooktalent met veel enthousiasme en liefde verder ontwikkeld door het volgen van vele kooklessen en masterclasses. In het buitenland, onder andere het Midden Oosten waar ik jarenlang heb gewoond en in Italië,maar uiteraard ook in Nederland leerde ik de geheimen van het koken door masterclasses van bekende sterrenchefs.
Ik verwerk dit in verrukkelijke en creatieve gerechten.  Ik kook voornamelijk met pure, verse en zoveel mogelijk biologische seizoensproducten. Gezond, duurzaam en seizoensgebonden.

Niet alleen het koken, maar ook het stylen en schrijven is een van mijn grote liefdes. Foodstyling één van de onderdelen van mijn werk waar ik heel blij van word. Van commercieel tot redactioneel en uiteraard vrij werk.
Werken met prachtige props; serviezen, bestek, glaswerk en de kleuren van het gerecht, wat een feest! En ik maak het af met een passend gedicht die nog meer zintuigen doet prikkelen!
Beelden maken en woorden schrijven die raken, die smaken, die tongstrelend zijn. Beelden die je zintuigen prikkelen, beelden die smaken naar meer en woorden die je verleiden!

Let the magic happen!