WORKSHOPS FOODFOTOGRAFIE EN FOOD & PROPSTYLING

Stilleven Citrusmerengue, fotografie Jose van Riele Coaching Food en propstyling only

Kan je al fotograferen, maar vind je het nog erg lastig om een mooie compositie op je bord te maken of het gerecht zo te maken dat het goed blijft staan en dan ook nog eens mooie sfeersetting?
We gaan aan de slag met foodstylingtips en tricks en a
antrekkelijke propstyling van de juiste serviezen, verhoudingen en sfeersettings zodat je het perfecte plaatje krijgt voor je klant? Of loop jezelf ergens tegenaan?

Boek dan een 1-op-1 coaching waarin ik wegwijs maak in de food en propstyling.

Locatie: Amersfoort of bij jou thuis ( bijkomende kosten ( €55,00)
Prijs : € 225,00 excl BTW
Tijd: 4 uur

Neem dan even contact op via info@prinsesheerlijk.nl
Nieuw! Interactief College voor Foodfotografie en Food en Propstyling van start op 17 april!

Samen met foodfotografe Ester Overmars hebben we het interactieve college voor foodfotografie en styling ontwikkeld. Een diepgaande cursus van 3 dagen waarbij alle facetten aan het licht komen over de ins en outs van fotografie, zoals het werken met daglicht, studiolampen, flitsers, nabewerkingen en stijlen van design, stilleven, culinaire producties en veel meer. Je leert de wens van de klant om te zetten in een moodboard en daar een concept van te maken. Je krijgt verrassende opdrachten die je soms ook uit je comfortzone halen qua foodfotografie en styling.
In deze cursus vol praktijklessen leer je in 3 dagen, door het werken met de mooiste props en ingredienten, de fijne kneepjes van het vak. Uiteraard komen er diverse uitdagingen aan bod betreft de gerechten en ook niet te vergeten de techniek qua foodstyling. Foodstyling is veel meer dan het mooi neerleggen voor de camera.
Elke cursist werkt aan een opdracht en zal intensief door ons worden begeleid om zo tot een mouthwatering en een smaakvol eindresultaat te komen. Van het creëren van een moodboard, koken, foodstylen, propstylen tot het op de foto zetten van je gerecht en sfeersetting.

Op een schitterend landgoed Slichtenhorst, ligt wijnboederij Aan de Breede Beek. Midden tussen de wijnranken en een kabbelde beek gaan we aan de slag. Geniet van een schitterende uitzicht en bij mooi weer lunchen we op het zonnige terras. We sluiten de 3e dag met een heerlijke wijnproeverij van de wijnen van Aan de Breede Beek.
Cursusdata : vrijdag 17 april, vrijdag 8 mei, vrijdag 12 juni van 10.00-16.00 uur

Investering: € 675,00 exclusief BTW, inclusief koffie, thee lunch en andere zaligheden.
Locatie: Wijnboerderij Aan de Breede Beek, Nijkerk.
voorwaarden: goede kennis van je camera
niveau: gevorderd
Maximaal 10 deelnemers.
Wil je eerst meer informatie, neem dan even contact met me op.
aanmelden kan via info@prinsesheerlijk.nl
Workshop Foodstyling & Foodfotografie zaterdag 13 juni

Foodstyling grapes

Maak jij graag foto’s van food of vind je het gewoon leuk om je heerlijke gerecht te fotograferen? Maar zien ze er soms lang niet zo smakelijk uit als je in gedachten had zoals in een magazine of kookboek?

Volg dan nu de basisworkshop Foodfotografie & foodstyling en leer gouden tips van foodfotografe Ester Overmars en Foodstyliste- en propsstyliste Hester Oppedijk van Veen.

In deze workshop krijg je in de ochtend de broodnodige theorie, tips voor smartphonefotografie, en daarna ga je zelf aan de slag met het uitzoeken van props, je te fotograferen producten en de eerste foto. Gevolgd door een overheerlijke lunch en daarna kan je zelf nog een aantal shoots doen. Alles uiteraard onder begeleiding van ons!
Leer in éen dag de geheime kneepjes FOODSTYLING en FOODFOTOGRAFIE !
We werken met uitsluitend speciale ingredienten, schitterende ondergronden en unieke serviezen van Piece of Clay op een unieke plek in Midden van het land.

Uiteraard kan je ook meedoen met je smartphone.

Locatie:wijnboerderij Aan de Breede Beek, Nijkerk
datum: zaterdag 13 juni
Investering
€ 265,00 incl. btw incl. heerlijke lunch, koffie, thee en fris en lekkers.

Voor wie? Fotografen, enthousiastelingen, foodies, foodbloggers, instagram-en pinterestpinners: iedereen die graag met fotografie en/of food bezig is!
Maximaal 12 personen
Niveau: basis

Iedereen met een spiegelreflex, compactcamera of je smartphone. Neem mee waar jij normaal gesproken foto’s mee maakt. Wat gaan we doen?

  • We gaan onze 11 tips en trics delen
  • Voorbeelden laten zien van foto 1 tot het eindresultaat
  • Zelf aan de slag met aanwezige props, onder- en achtergronden en food. We helpen je met styling, licht en waar nodig technische ondersteuning wat betreft je camera.
  • Nabespreking incl. een korte instructie over de nabewerking
  • Speciale verkoop van unieke handgemaakte serviezen van Piece of Clay

Wil je meer informatie of je opgeven? Neem dan even contact op via info@prinsesheerlijk.nl


Enkele reacties van oud deelnemers:

Hettie Geertman (eigenaresse Hetties Catering)
“Tijdens de workshop veel geleerd over gebruik van licht, ondergrond en compositie.
Ester en Hester weten waar ze het over hebben. De liefde voor hun vak spat er van af.”

Itsajook (handmade keramiek)
“Gisteren een workshop foodphotography&stilllife gevolgd bij Ester Overmars Fotografie en PrinsesHeerlijk in Amersfoort. Prachtige locatie. ..veel geleerd.. heerlijke lunch! Aanrader!”

Willemien Botermans (Nijveraar en oprichter www.catchthebluefish.com)
“Zelf gevolgd, erg leuk vol met bruikbare tips en inspiratie!”


  

oorbeeld van een van de deelnemers.