Dingen doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen? Magie!
Naast de zon, fijne koffie, kunst, heerlijke muziek, kriebeltenen in het gras en de geur van lentebloesem, hou ik van koken in alle facetten. Stylen, koken, ingredienten, schrijven, proeven , eten en genieten!

Op zeer jonge leeftijd kookte ik al de zogenaamde sterren van de hemel en werd het talent me letterlijk met de paplepel in gegoten door een pake (=Fries voor opa) als banketbakker en een moeder als kooklerares. In de loop der jaren heb ik mijn kooktalent met veel enthousiasme en liefde verder ontwikkeld door het volgen van vele kooklessen en masterclasses. In het buitenland, ond er andere het Midden Oosten waar ik jarenlang heb gewoond en in Italië,maar uiteraard ook in Nederland leerde ik de geheimen van het koken door masterclasses van bekende sterrenchefs. Ik verwerk dit in verrukkelijke en creatieve gerechten. Het schrijven van recepten en mijn werk als food en propstylist heeft ook geuit in een kookboek De Magie van de Israelische keuken welke ik in eigen beheer in 2020 zal uitgeven!

Werken met prachtige props; serviezen, bestek, glaswerk en de kleuren van het gerecht, wat een feest!
Beelden maken en woorden schrijven die raken, die smaken, die tongstrelend zijn. Beelden die je zintuigen prikkelen, beelden die smaken naar meer en woorden die je verleiden!

Let the magic happen!